Norges billigste bøker

Whiff

Om Whiff

This new novel by David Edwards (Seguier) derives from an experiment performed in Paris at the art and science innovation center, Le Laboratoire. The double-Michelin-starred chef Thierry Marx collaborated with the colloidal scientist Jerome Bibette to introduce a new way of encapsulating flavors, accessed by aerosol in a manner called "whiffing."

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780674032866
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 172
  • Utgitt:
  • 1. mars 2009
  • Dimensjoner:
  • 156x235x13 mm.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Whiff

This new novel by David Edwards (Seguier) derives from an experiment performed in Paris at the art and science innovation center, Le Laboratoire. The double-Michelin-starred chef Thierry Marx collaborated with the colloidal scientist Jerome Bibette to introduce a new way of encapsulating flavors, accessed by aerosol in a manner called "whiffing."

Brukervurderinger av Whiff



Finn lignende bøker
Boken Whiff finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.