Utvidet returrett til 31. januar 2025

Whisky Science

- A Condensed Distillation

Om Whisky Science

This is a book about the science behind whisky: its production, its measurement, and its flavor. This book contains a taste of flavor chemistry and of sensory science, which connect the chemistry of a food or beverage to the flavor and pleasure experienced by a consumer.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030137342
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 530
  • Utgitt:
  • 14. august 2020
  • Utgave:
  • 2019
  • Dimensjoner:
  • 235x157x32 mm.
  • Vekt:
  • 812 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Whisky Science

This is a book about the science behind whisky: its production, its measurement, and its flavor. This book contains a taste of flavor chemistry and of sensory science, which connect the chemistry of a food or beverage to the flavor and pleasure experienced by a consumer.

Brukervurderinger av Whisky Science



Finn lignende bøker
Boken Whisky Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.