Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Yeast Strain Selection

Contributors from universities and food, pharmaceutical, and brewing companies detail the current state of yeast strain development and handling, highlighting advances in yeast selection for academic research, industry, and recombinant DNA technology. Featuring the use of Saccharomyces and other yea

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367403164
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 368
  • Utgitt:
  • 2. oktober 2019
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 453 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. desember 2024

Beskrivelse av Yeast Strain Selection

Contributors from universities and food, pharmaceutical, and brewing companies detail the current state of yeast strain development and handling, highlighting advances in yeast selection for academic research, industry, and recombinant DNA technology. Featuring the use of Saccharomyces and other yea

Brukervurderinger av Yeast Strain Selection



Finn lignende bøker
Boken Yeast Strain Selection finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.