Utvidet returrett til 31. januar 2025

A Formulary of Candy Products

Om A Formulary of Candy Products

The second edition of this popular formulary contains the entire spectrum of confectionery and chocolate products. New formulas as well as formulas for low-calorie candy have been added to reflect consumers' changing preferences. Additional chapters deal with Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP), U.S. Labeling Laws, Storage and Color Addition.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780820603537
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 464
  • Utgitt:
  • 30. juni 1998
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 148x225x35 mm.
  • Vekt:
  • 772 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av A Formulary of Candy Products

The second edition of this popular formulary contains the entire spectrum of confectionery and chocolate products. New formulas as well as formulas for low-calorie candy have been added to reflect consumers' changing preferences. Additional chapters deal with Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP), U.S. Labeling Laws, Storage and Color Addition.

Brukervurderinger av A Formulary of Candy Products



Finn lignende bøker
Boken A Formulary of Candy Products finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.