Norges billigste bøker
Om A Guide to Modern Cookery

Georges Auguste Escoffier (1846-1935) distinguished himself as an innovative and imaginative chef in the late nineteenth and early twentieth centuries, notably in London's Savoy and Carlton hotels. Reissued here in its 1907 English translation, his influential textbook on haute cuisine was first published in French in 1903.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781108063500
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 902
  • Utgitt:
  • 6. juni 2013
  • Dimensjoner:
  • 245x175x54 mm.
  • Vekt:
  • 1540 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av A Guide to Modern Cookery

Georges Auguste Escoffier (1846-1935) distinguished himself as an innovative and imaginative chef in the late nineteenth and early twentieth centuries, notably in London's Savoy and Carlton hotels. Reissued here in its 1907 English translation, his influential textbook on haute cuisine was first published in French in 1903.

Brukervurderinger av A Guide to Modern Cookery



Finn lignende bøker
Boken A Guide to Modern Cookery finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.