Norges billigste bøker

A History of Cooks and Cooking

Om A History of Cooks and Cooking

Fueled by James Boswell's definition of humans as cooking animals (for "no beast can cook"), the author sets out to explore the civilizing role of cooks in history. He provides a spirited and diverting defense of a cook-centered view of the world.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780252025808
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 400
  • Utgitt:
  • 17. april 2000
  • Dimensjoner:
  • 152x229x30 mm.
  • Vekt:
  • 739 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av A History of Cooks and Cooking

Fueled by James Boswell's definition of humans as cooking animals (for "no beast can cook"), the author sets out to explore the civilizing role of cooks in history. He provides a spirited and diverting defense of a cook-centered view of the world.

Brukervurderinger av A History of Cooks and Cooking



Finn lignende bøker
Boken A History of Cooks and Cooking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.