Utvidet returrett til 31. januar 2025

Akelare

- New Basque Cuisine

Om Akelare

After nearly forty years, Pedro Subijana, the three star Michelin chef and his world-famous restaurant, Akelare, are at the forefront of the New Basque Cuisine, championed in the 1970s by Juan Mari Arzak. Here in this visually stunning production you will find some of the culinary creations of Subijana from the last ten years.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781910690451
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 22. september 2017
  • Dimensjoner:
  • 266x258x25 mm.
  • Vekt:
  • 1390 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 6. desember 2024

Beskrivelse av Akelare

After nearly forty years, Pedro Subijana, the three star Michelin chef and his world-famous restaurant, Akelare, are at the forefront of the New Basque Cuisine, championed in the 1970s by Juan Mari Arzak. Here in this visually stunning production you will find some of the culinary creations of Subijana from the last ten years.

Brukervurderinger av Akelare



Finn lignende bøker
Boken Akelare finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.