Utvidet returrett til 31. januar 2025

An Introduction to the Physical Chemistry of Food

Om An Introduction to the Physical Chemistry of Food

The remaining chapters focus on the formation and properties of specific structures in foods - crystals, polymers, dispersions and gels.Only a basic understanding of food science is needed, and no mathematics or chemistry beyond the introductory college courses is required.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781493907601
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 182
  • Utgitt:
  • 30. juni 2014
  • Utgave:
  • 2014
  • Dimensjoner:
  • 185x256x16 mm.
  • Vekt:
  • 532 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av An Introduction to the Physical Chemistry of Food

The remaining chapters focus on the formation and properties of specific structures in foods - crystals, polymers, dispersions and gels.Only a basic understanding of food science is needed, and no mathematics or chemistry beyond the introductory college courses is required.

Brukervurderinger av An Introduction to the Physical Chemistry of Food



Finn lignende bøker
Boken An Introduction to the Physical Chemistry of Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.