Utvidet returrett til 31. januar 2025

Analytical Chemistry Of Foods

Om Analytical Chemistry Of Foods

This book describes all the most common food analytical procedures in a clear and logical way. International Standard Organization (ISO) methods are distilled and covered, where appropriate, in a manner which allows for ease of use where absolute measurements are not required.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780834212985
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 178
  • Utgitt:
  • 31. desember 1998
  • Dimensjoner:
  • 189x247x10 mm.
  • Vekt:
  • 376 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Analytical Chemistry Of Foods

This book describes all the most common food analytical procedures in a clear and logical way. International Standard Organization (ISO) methods are distilled and covered, where appropriate, in a manner which allows for ease of use where absolute measurements are not required.

Brukervurderinger av Analytical Chemistry Of Foods



Finn lignende bøker
Boken Analytical Chemistry Of Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.