Norges billigste bøker

Art, Culture, and Cuisine

- Ancient and Medieval Gastronomy

Om Art, Culture, and Cuisine

Examines cooking through the dual lens of archaeology and art history. The book describes prehistoric eating in ancient Turkey; traditions of the great civilizations of Egypt, Mesopotamia, Greece and Rome; and rituals of the Middle Ages and the "Late Gothic International" period.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780226062549
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 462
  • Utgitt:
  • 1. juni 2001
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 168x239x26 mm.
  • Vekt:
  • 838 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 21. juli 2025

Beskrivelse av Art, Culture, and Cuisine

Examines cooking through the dual lens of archaeology and art history. The book describes prehistoric eating in ancient Turkey; traditions of the great civilizations of Egypt, Mesopotamia, Greece and Rome; and rituals of the Middle Ages and the "Late Gothic International" period.

Brukervurderinger av Art, Culture, and Cuisine



Finn lignende bøker
Boken Art, Culture, and Cuisine finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.