Utvidet returrett til 31. januar 2025

Au Revoir to All That

- The Rise and Fall of French Cuisine

Om Au Revoir to All That

Looks at the problems of French cuisine in the context of the political, economic and social crises that beset the nation and asks, How did this happen? And what is being done to reverse France's slide?

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781408801369
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 5. juli 2010
  • Dimensjoner:
  • 130x196x17 mm.
  • Vekt:
  • 290 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 21. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Au Revoir to All That

Looks at the problems of French cuisine in the context of the political, economic and social crises that beset the nation and asks, How did this happen? And what is being done to reverse France's slide?

Brukervurderinger av Au Revoir to All That



Finn lignende bøker
Boken Au Revoir to All That finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.