Utvidet returrett til 31. januar 2025

Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition

Om Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition

Explains 1175 recipes, 370 variations and more than 100 basic skills, from making pastry to the art of carving, from preserving lemons to making delicious home-made pasta, from culturing creamy yogurt to butterflying a leg of lamb.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781856267298
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 640
  • Utgitt:
  • 25. oktober 2007
  • Dimensjoner:
  • 219x255x42 mm.
  • Vekt:
  • 2164 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 29. november 2024

Beskrivelse av Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition

Explains 1175 recipes, 370 variations and more than 100 basic skills, from making pastry to the art of carving, from preserving lemons to making delicious home-made pasta, from culturing creamy yogurt to butterflying a leg of lamb.

Brukervurderinger av Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition



Finn lignende bøker
Boken Ballymaloe Cookery Course: Revised Edition finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.