Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beyond Nose to Tail

- A Kind of British Cooking: Part II

Om Beyond Nose to Tail

A collection of recipes which presents carnivorous classics such as deep-fried rabbit, pigeon pie, venison liver and pressed pig's ear. This volume introduces us to the world of breads and sweets - sourdough loaves and lardy cakes, puddings such as chocolate baked Alaska, burnt sheep's milk yoghurt and goat's curd cheesecake, and ice creams.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780747589143
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 20. august 2007
  • Dimensjoner:
  • 143x208x25 mm.
  • Vekt:
  • 560 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 5. desember 2024

Beskrivelse av Beyond Nose to Tail

A collection of recipes which presents carnivorous classics such as deep-fried rabbit, pigeon pie, venison liver and pressed pig's ear. This volume introduces us to the world of breads and sweets - sourdough loaves and lardy cakes, puddings such as chocolate baked Alaska, burnt sheep's milk yoghurt and goat's curd cheesecake, and ice creams.

Brukervurderinger av Beyond Nose to Tail



Finn lignende bøker
Boken Beyond Nose to Tail finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.