Norges billigste bøker

Bioactive Compounds in Foods

- Effects of Processing and Storage

Om Bioactive Compounds in Foods

This text examines bioactive compounds as food is processed - covering a wide range of products and examining the response to many different processing operations in regard to positive or negative effects on health.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780841237650
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 29. august 2002
  • Dimensjoner:
  • 241x164x23 mm.
  • Vekt:
  • 576 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 19. mai 2025

Beskrivelse av Bioactive Compounds in Foods

This text examines bioactive compounds as food is processed - covering a wide range of products and examining the response to many different processing operations in regard to positive or negative effects on health.

Brukervurderinger av Bioactive Compounds in Foods



Finn lignende bøker
Boken Bioactive Compounds in Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.