Norges billigste bøker

Biofilms in the Dairy Industry

av K Teh
Om Biofilms in the Dairy Industry

In recent years, the formation and impacts of biofilms on dairy manufacturing have been studied extensively, from the effects of microbial enzymes produced during transportation of raw milk to the mechanisms of biofilm formation by thermophilic spore-forming bacteria.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118876213
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 288
  • Utgitt:
  • 21. august 2015
  • Dimensjoner:
  • 175x252x20 mm.
  • Vekt:
  • 590 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 31. mars 2025

Beskrivelse av Biofilms in the Dairy Industry

In recent years, the formation and impacts of biofilms on dairy manufacturing have been studied extensively, from the effects of microbial enzymes produced during transportation of raw milk to the mechanisms of biofilm formation by thermophilic spore-forming bacteria.

Brukervurderinger av Biofilms in the Dairy Industry



Finn lignende bøker
Boken Biofilms in the Dairy Industry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.