Norges billigste bøker

Biopolymers in Food Colloids: Thermodynamics and Molecular Interactions

Om Biopolymers in Food Colloids: Thermodynamics and Molecular Interactions

The book provides a link between the physical chemistry and self-assembly of biopolymer-based dispersed systems and the increasing requirement of the food technologist to use modern colloid science in product formulation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789004171862
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 372
  • Utgitt:
  • 13. januar 2010
  • Dimensjoner:
  • 152x235x26 mm.
  • Vekt:
  • 678 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. mai 2025

Beskrivelse av Biopolymers in Food Colloids: Thermodynamics and Molecular Interactions

The book provides a link between the physical chemistry and self-assembly of biopolymer-based dispersed systems and the increasing requirement of the food technologist to use modern colloid science in product formulation.

Brukervurderinger av Biopolymers in Food Colloids: Thermodynamics and Molecular Interactions



Finn lignende bøker
Boken Biopolymers in Food Colloids: Thermodynamics and Molecular Interactions finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.