Utvidet returrett til 31. januar 2025

Calorimetry in Food Processing

- Analysis and Design of Food Systems

Om Calorimetry in Food Processing

Calorimetry in Food Processing: Analysis and Design of Food Systems highlights various applications of calorimetry including characterization of moisture sorption, starch gelatinization and recrystallization, lipid polymorphism, protein gelation kinetics, and inactivation of microorganisms in a variety of food and biological materials.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780813814834
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 412
  • Utgitt:
  • 2. oktober 2009
  • Dimensjoner:
  • 162x236x27 mm.
  • Vekt:
  • 866 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Calorimetry in Food Processing

Calorimetry in Food Processing: Analysis and Design of Food Systems highlights various applications of calorimetry including characterization of moisture sorption, starch gelatinization and recrystallization, lipid polymorphism, protein gelation kinetics, and inactivation of microorganisms in a variety of food and biological materials.

Brukervurderinger av Calorimetry in Food Processing



Finn lignende bøker
Boken Calorimetry in Food Processing finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.