Utvidet returrett til 31. januar 2025

Cereals and Cereal-Based Foods

- Functional Benefits and Technological Advances for Nutrition and Healthcare

Om Cereals and Cereal-Based Foods

This book volume sheds light on the health benefits of selected cereal grains, processing technologies of cereals, specific roles of bioactive compounds of cereals in chronic disease prevention, and traditional and latest technologies to improve the functional benefits of cereal-based products.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781771889445
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 320
  • Utgitt:
  • 30. juli 2021
  • Dimensjoner:
  • 241x160x24 mm.
  • Vekt:
  • 692 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Cereals and Cereal-Based Foods

This book volume sheds light on the health benefits of selected cereal grains, processing technologies of cereals, specific roles of bioactive compounds of cereals in chronic disease prevention, and traditional and latest technologies to improve the functional benefits of cereal-based products.

Brukervurderinger av Cereals and Cereal-Based Foods



Finn lignende bøker
Boken Cereals and Cereal-Based Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.