Norges billigste bøker

Cooking on the Bone

Om Cooking on the Bone

We've sacrificed flavour for speed and convenience, forgetting how bones can enhance the taste, texture and presentation of meat, poultry and fish think of a rack of lamb, T-bone steak, ham hock, leg of pork or skate wings.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781906502201
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 272
  • Utgitt:
  • 29. april 2008
  • Dimensjoner:
  • 223x256x20 mm.
  • Vekt:
  • 1028 g.
Leveringstid: Ukjent

Beskrivelse av Cooking on the Bone

We've sacrificed flavour for speed and convenience, forgetting how bones can enhance the taste, texture and presentation of meat, poultry and fish think of a rack of lamb, T-bone steak, ham hock, leg of pork or skate wings.

Brukervurderinger av Cooking on the Bone



Finn lignende bøker
Boken Cooking on the Bone finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.