Norges billigste bøker

Dictionary of Food and Ingredients

Om Dictionary of Food and Ingredients

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of infor mation on over 1,000 food ingredients. We trust it will continue to be a valuable reference for the food scientist, food processor, food product developer, nutritionist, extension specialist, and student.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461568377
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 202
  • Utgitt:
  • 25. november 2012
  • Utgave:
  • 31999
  • Dimensjoner:
  • 152x229x11 mm.
  • Vekt:
  • 317 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 7. august 2025

Beskrivelse av Dictionary of Food and Ingredients

The Dictionary of Food Ingredients is a unique, easy-to-use source of infor mation on over 1,000 food ingredients. We trust it will continue to be a valuable reference for the food scientist, food processor, food product developer, nutritionist, extension specialist, and student.

Brukervurderinger av Dictionary of Food and Ingredients



Finn lignende bøker
Boken Dictionary of Food and Ingredients finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.