Utvidet returrett til 31. januar 2025

Emerging Technologies for the Food Industry

Om Emerging Technologies for the Food Industry

Focuses on nonthermal processing and its applications, including high-pressure processing, ultrasound processing, high intensity pulsed light technology, pulsed electric field processing, cold plasma, ozone processing, as well as the use of sub- and supercritical processing, and electrohydrodynamic technologies.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774914267
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 274
  • Utgitt:
  • 30. april 2024
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 694 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Emerging Technologies for the Food Industry

Focuses on nonthermal processing and its applications, including high-pressure processing, ultrasound processing, high intensity pulsed light technology, pulsed electric field processing, cold plasma, ozone processing, as well as the use of sub- and supercritical processing, and electrohydrodynamic technologies.

Brukervurderinger av Emerging Technologies for the Food Industry



Finn lignende bøker
Boken Emerging Technologies for the Food Industry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.