Norges billigste bøker

Encyclopedia of Kitchen History

Om Encyclopedia of Kitchen History

The Encyclopedia of Culinary History is a two-volume work that offers a complete A-to-Z overview of approximately 400 topics, ranging from important authors like Isabella Beeton and Charles Elme Francatelli and inventors such as Alfred Fuller

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781579583804
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 696
  • Utgitt:
  • 27 september 2004
  • Dimensjoner:
  • 284x225x43 mm.
  • Vekt:
  • 1894 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 23 juli 2024

Beskrivelse av Encyclopedia of Kitchen History

The Encyclopedia of Culinary History is a two-volume work that offers a complete A-to-Z overview of approximately 400 topics, ranging from important authors like Isabella Beeton and Charles Elme Francatelli and inventors such as Alfred Fuller

Brukervurderinger av Encyclopedia of Kitchen History



Finn lignende bøker
Boken Encyclopedia of Kitchen History finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.