Norges billigste bøker

Experiments in Unit Operations and Processing of Foods

Om Experiments in Unit Operations and Processing of Foods

In chemical engineering and related fields, a unit operation is a basic step in a process. For example in milk processing, homogenization, pasteurization, chilling, and packaging are each unit operations which are connected to create the overall process. A process may have many unit operations to obtain the desired product.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780387335131
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 190
  • Utgitt:
  • 27. oktober 2008
  • Utgave:
  • 2008
  • Dimensjoner:
  • 155x235x12 mm.
  • Vekt:
  • 1050 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Experiments in Unit Operations and Processing of Foods

In chemical engineering and related fields, a unit operation is a basic step in a process. For example in milk processing, homogenization, pasteurization, chilling, and packaging are each unit operations which are connected to create the overall process. A process may have many unit operations to obtain the desired product.

Brukervurderinger av Experiments in Unit Operations and Processing of Foods



Finn lignende bøker
Boken Experiments in Unit Operations and Processing of Foods finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.