Utvidet returrett til 31. januar 2025

Familiemat

- noe godt hver dag

Om Familiemat

Familiemat er en hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig hverdagsmat. Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. Noe retter er raske å lage, andre lager seg selv mens du gjør andre ting. Her får du store smaker med lite strev og oppskrifter på god familiemat hver dag. Inneholder også huskeliste på bærekraftig mathandling. Andreas Viestad er familiefar, kokebokforfatter og matjournalist i Dagbladets Magasinet. Han er kjent for sine gode og gjennomførbare oppskrifter og er kokk i fjernsynsprogrammet En bit av Norge. Andreas er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo. Han skriver også om mat i Washington Post.

Vis mer
  • Språk:
  • Norsk
  • ISBN:
  • 9788202591571
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 304
  • Utgitt:
  • 1. januar 2018
  • Utgave:
  • 1
  • Dimensjoner:
  • 205x272x28 mm.
  • Vekt:
  • 1200 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 virkedager
Forventet levering: 26. november 2024

Beskrivelse av Familiemat

Familiemat er en hverdagsredder fra Andreas Viestad! Mer enn 365 oppskrifter, ideer og tips for god, lettvint og bærekraftig hverdagsmat.
Boka inneholder nok oppskrifter til å gi deg noe godt hver dag, enten du trenger inspirasjon til gode frokoster, tips til hverdagens redning i form av pasta og rester, ønsker å jazze opp maten med gode dipper og salater, finner trøst i en fyldig suppe eller er lysten på en kjapp dessert på en helt vanlig onsdag. Noe retter er raske å lage, andre lager seg selv mens du gjør andre ting.
Her får du store smaker med lite strev og oppskrifter på god familiemat hver dag. Inneholder også huskeliste på bærekraftig mathandling.
Andreas Viestad er familiefar, kokebokforfatter og matjournalist i Dagbladets Magasinet. Han er kjent for sine gode og gjennomførbare oppskrifter og er kokk i fjernsynsprogrammet En bit av Norge. Andreas er initiativtaker til og faglig leder ved Geitmyra matkultursenter for barn i Oslo. Han skriver også om mat i Washington Post.

Brukervurderinger av Familiemat



Finn lignende bøker
Boken Familiemat finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.