Norges billigste bøker

Fermentation: A Practical Approach

Om Fermentation: A Practical Approach

A collection of methods and techniques covering the setting up and use of fermentation units in academic research and industrial laboratories. The emphasis is on the breath of usage of small-scale fermenters and the interdisciplinary nature of fermentation itself. Topics covered include fermentation, modelling, sterilization and instrumentation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780199630455
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 240
  • Utgitt:
  • 18. januar 1990
  • Dimensjoner:
  • 156x230x14 mm.
  • Vekt:
  • 370 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Fermentation: A Practical Approach

A collection of methods and techniques covering the setting up and use of fermentation units in academic research and industrial laboratories. The emphasis is on the breath of usage of small-scale fermenters and the interdisciplinary nature of fermentation itself. Topics covered include fermentation, modelling, sterilization and instrumentation.

Brukervurderinger av Fermentation: A Practical Approach



Finn lignende bøker
Boken Fermentation: A Practical Approach finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.