Utvidet returrett til 31. januar 2025

Flavorama

Om Flavorama

"An irreverent, accessible, essential guide to the science of flavor and how to use it in your own kitchen, from the food scientist-confidante of some of the world's best chefs, Arielle Johnson, with more than 75 recipes-plus a foreword by Renâe Redzepi"--

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780358093138
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 320
  • Utgitt:
  • 12. mars 2024
  • Vekt:
  • 454 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 30. november 2024

Beskrivelse av Flavorama

"An irreverent, accessible, essential guide to the science of flavor and how to use it in your own kitchen, from the food scientist-confidante of some of the world's best chefs, Arielle Johnson, with more than 75 recipes-plus a foreword by Renâe Redzepi"--

Brukervurderinger av Flavorama



Finn lignende bøker
Boken Flavorama finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.