Norges billigste bøker

Food Analysis

- Principles and Techniques (In 4 Volumes)

Om Food Analysis

With advances in techniques and technology coupled with the growing need to deal withthe problems associated with quality assurance, product development, and food safety,the science of food analysis has developed rapidly in recent years

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824771829
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 612
  • Utgitt:
  • 9. november 1984
  • Dimensjoner:
  • 156x234x33 mm.
  • Vekt:
  • 998 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 6. oktober 2025

Beskrivelse av Food Analysis

With advances in techniques and technology coupled with the growing need to deal withthe problems associated with quality assurance, product development, and food safety,the science of food analysis has developed rapidly in recent years

Brukervurderinger av Food Analysis



Finn lignende bøker
Boken Food Analysis finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.