Norges billigste bøker

Food Analysis

- Principles and Techniques (In 4 Volumes)

Om Food Analysis

This book describes a number of biological techniques that are of vital importance to the quality and safety assessment of foods, particularly in the areas of nutrition and food toxicology. It contains examples of the application of the principles in the analysis of compounds of interest in foods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780824771836
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 416
  • Utgitt:
  • 15. mars 1985
  • Dimensjoner:
  • 156x234x23 mm.
  • Vekt:
  • 726 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 6. oktober 2025

Beskrivelse av Food Analysis

This book describes a number of biological techniques that are of vital importance to the quality and safety assessment of foods, particularly in the areas of nutrition and food toxicology. It contains examples of the application of the principles in the analysis of compounds of interest in foods.

Brukervurderinger av Food Analysis



Finn lignende bøker
Boken Food Analysis finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.