Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Colloids, Biopolymers and Materials

Om Food Colloids, Biopolymers and Materials

This book is the latest addition to the highly regarded food colloid series and is of relevance to those working and researching in food science and surface and colloid science.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854048717
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 426
  • Utgitt:
  • 24. november 2003
  • Dimensjoner:
  • 156x234x23 mm.
  • Vekt:
  • 1707 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Food Colloids, Biopolymers and Materials

This book is the latest addition to the highly regarded food colloid series and is of relevance to those working and researching in food science and surface and colloid science.

Brukervurderinger av Food Colloids, Biopolymers and Materials



Finn lignende bøker
Boken Food Colloids, Biopolymers and Materials finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.