Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Food Ethics: The Basics

Revised and updated throughout, not only to take in the latest empirical and policy information, but also to address the impact of major issues such as the COVID-19 pandemic, Russiäs invasion of Ukraine, AI and machine learning, and the "gig economy". An ideal introduction for anyone interested in the ethics of food.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781032258171
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 236
  • Utgitt:
  • 13. september 2023
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 199x129x19 mm.
  • Vekt:
  • 274 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 23. november 2024

Beskrivelse av Food Ethics: The Basics

Revised and updated throughout, not only to take in the latest empirical and policy information, but also to address the impact of major issues such as the COVID-19 pandemic, Russiäs invasion of Ukraine, AI and machine learning, and the "gig economy". An ideal introduction for anyone interested in the ethics of food.

Brukervurderinger av Food Ethics: The Basics



Finn lignende bøker
Boken Food Ethics: The Basics finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.