Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Flavours

- Biology and Chemistry

Om Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854045389
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 176
  • Utgitt:
  • 28. februar 1997
  • Dimensjoner:
  • 144x216x10 mm.
  • Vekt:
  • 226 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Food Flavours

An invaluable source for students in all areas of food science, as well as in biological, organic and analytical chemistry and a good addition to any food technologist's bookshelf.

Brukervurderinger av Food Flavours



Finn lignende bøker
Boken Food Flavours finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.