Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Irradiation Research and Technology

av X Fan
Om Food Irradiation Research and Technology

Now in a fully updated second edition, this volume presents the latest scientific findings on food irradiation. It reviews the principles of irradiation, current technologies, regulatory and safety issues, and recent advances in the irradiation of produce, as well as meat, poultry, and seafood.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780813802091
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 472
  • Utgitt:
  • 19. oktober 2012
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 160x236x25 mm.
  • Vekt:
  • 889 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Food Irradiation Research and Technology

Now in a fully updated second edition, this volume presents the latest scientific findings on food irradiation. It reviews the principles of irradiation, current technologies, regulatory and safety issues, and recent advances in the irradiation of produce, as well as meat, poultry, and seafood.

Brukervurderinger av Food Irradiation Research and Technology



Finn lignende bøker
Boken Food Irradiation Research and Technology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.