Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Materials Science

- Principles and Practice

Om Food Materials Science

This book describes the science and procedure behind the materials in foods that impart their desirable properties. The book can serve as a text in a course in food materials science at the senior or graduate level or as a supplemental text in an advanced food technology course.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781461498285
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 616
  • Utgitt:
  • 3. november 2014
  • Utgave:
  • 2008
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 955 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Food Materials Science

This book describes the science and procedure behind the materials in foods that impart their desirable properties. The book can serve as a text in a course in food materials science at the senior or graduate level or as a supplemental text in an advanced food technology course.

Brukervurderinger av Food Materials Science



Finn lignende bøker
Boken Food Materials Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.