Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

- International and Comparative Perspectives

Om Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. Case studies include pasteurisation in Britain and the E coli outbreak.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780415235327
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 280
  • Utgitt:
  • 21. desember 2000
  • Dimensjoner:
  • 242x164x23 mm.
  • Vekt:
  • 546 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 11. desember 2024

Beskrivelse av Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century

This highly topical book offers a comprehensive study of the interaction of food, politics and science over the last hundred years. Case studies include pasteurisation in Britain and the E coli outbreak.

Brukervurderinger av Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century



Finn lignende bøker
Boken Food, Science, Policy and Regulation in the Twentieth Century finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.