Norges billigste bøker

Foodservice Manual for Health Care Institutions

Om Foodservice Manual for Health Care Institutions

The fourth edition of the book that has become a classic in the field offers a comprehensive review of the management and operation of health care food service departments.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780470583746
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 592
  • Utgitt:
  • 14. desember 2012
  • Utgave:
  • 4
  • Dimensjoner:
  • 217x279x34 mm.
  • Vekt:
  • 1376 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Foodservice Manual for Health Care Institutions

The fourth edition of the book that has become a classic in the field offers a comprehensive review of the management and operation of health care food service departments.

Brukervurderinger av Foodservice Manual for Health Care Institutions



Finn lignende bøker
Boken Foodservice Manual for Health Care Institutions finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.