Gjør som tusenvis av andre bokelskere
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.Du kan når som helst melde deg av våre nyhetsbrev.
A comprehensive collection of authentic recipes from all over Italy by the renowned food writer. A cook's culinary tour of Italy in 325 recipes and 1500 colour photographs, including: Lombardy; Piedmont; Liguria; Emilia-Romagna; Veneto; Tuscany; Umbria; Sardinia; Campania; Sicily; Puglia; Basilicata; and Calabria.
A gift-sized guide to the world-famous cuisine of Rome and Lazio region, all delectably photographed.
A celebration of the tastes and traditions that have shaped the Italian menu, this book is ideal for anyone who wants to prepare the culinary classics of north-west Italy.
This new book captures the essence of central Italian food and cooking, with a fascinating introduction to the diverse landscapes, climates, histories and cuisines of Lazio, Campania, Abruzzo, Molise and Sardinia
Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.
Ved å abonnere godtar du vår personvernerklæring.