Utvidet returrett til 31. januar 2025

Functional Polymers in Food Science

- From Technology to Biology, Volume 2: Food Processing

Om Functional Polymers in Food Science

Polymers are an important part in everyday life; products made from polymers range from sophisticated articles, such as biomaterials, to aerospace materials. One of the reasons for the great popularity exhibited by polymers is their ease of processing.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118595183
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 352
  • Utgitt:
  • 15. mai 2015
  • Dimensjoner:
  • 163x248x23 mm.
  • Vekt:
  • 612 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Functional Polymers in Food Science

Polymers are an important part in everyday life; products made from polymers range from sophisticated articles, such as biomaterials, to aerospace materials. One of the reasons for the great popularity exhibited by polymers is their ease of processing.

Brukervurderinger av Functional Polymers in Food Science



Finn lignende bøker
Boken Functional Polymers in Food Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.