Utvidet returrett til 31. januar 2025

Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry

- Post-COVID-19 Perspectives

Om Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry

Helps readers to anticipate separate, yet interrelated functional spheres of global socioeconomic reality, understand their structure, and recognise potential vulnerabilities and opportunities in light of the current pandemic and the induced transformations.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781799891482
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 315
  • Utgitt:
  • 31. mars 2022
  • Dimensjoner:
  • 225x291x26 mm.
  • Vekt:
  • 1110 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 22. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry

Helps readers to anticipate separate, yet interrelated functional spheres of global socioeconomic reality, understand their structure, and recognise potential vulnerabilities and opportunities in light of the current pandemic and the induced transformations.

Brukervurderinger av Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry



Finn lignende bøker
Boken Gastronomy, Hospitality, and the Future of the Restaurant Industry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.