Utvidet returrett til 31. januar 2025

Gums and Stabilisers for the Food Industry 17

- The Changing Face of Food Manufacture: The Role of Hydrocolloids

Om Gums and Stabilisers for the Food Industry 17

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849738835
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 404
  • Utgitt:
  • 16. april 2014
  • Dimensjoner:
  • 166x244x28 mm.
  • Vekt:
  • 760 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av Gums and Stabilisers for the Food Industry 17

The book describes the new advances in the science and technology of hydrocolloids which are used in food and related systems.

Brukervurderinger av Gums and Stabilisers for the Food Industry 17



Finn lignende bøker
Boken Gums and Stabilisers for the Food Industry 17 finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.