Norges billigste bøker

Handbook of Food Analysis Instruments

Om Handbook of Food Analysis Instruments

Because the presence and interactions of various compounds in foods during storage and processing impact all aspects of quality, applying proper methods for the analysis of foods is a critical endeavour. This work focuses on the origin, concept, and use of these instruments.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781420045666
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 548
  • Utgitt:
  • 9. september 2008
  • Dimensjoner:
  • 178x254x23 mm.
  • Vekt:
  • 1065 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 22. oktober 2025

Beskrivelse av Handbook of Food Analysis Instruments

Because the presence and interactions of various compounds in foods during storage and processing impact all aspects of quality, applying proper methods for the analysis of foods is a critical endeavour. This work focuses on the origin, concept, and use of these instruments.

Brukervurderinger av Handbook of Food Analysis Instruments



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Food Analysis Instruments finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.