Utvidet returrett til 31. januar 2025

Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Om Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Discusses various emerging techniques for food preservation, formulation, and nondestructive quality evaluation techniques. Each chapter covers major aspects pertaining to principles, design, and applications of various food processing methods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774638552
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 350
  • Utgitt:
  • 8. juli 2024
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 644 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies

Discusses various emerging techniques for food preservation, formulation, and nondestructive quality evaluation techniques. Each chapter covers major aspects pertaining to principles, design, and applications of various food processing methods.

Brukervurderinger av Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies



Finn lignende bøker
Boken Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.