Utvidet returrett til 31. januar 2025

Heat and Mass Transfer Modelling During Drying

- Empirical to Multiscale Approaches

Om Heat and Mass Transfer Modelling During Drying

In food drying, simultaneous heat and mass transfer phenomena take place, and in order to design energy efficient dryers and higher quality dried foods, effective modelling is critical.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781138624023
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 200
  • Utgitt:
  • 30. september 2021
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 570 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Heat and Mass Transfer Modelling During Drying

In food drying, simultaneous heat and mass transfer phenomena take place, and in order to design energy efficient dryers and higher quality dried foods, effective modelling is critical.

Brukervurderinger av Heat and Mass Transfer Modelling During Drying



Finn lignende bøker
Boken Heat and Mass Transfer Modelling During Drying finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.