Norges billigste bøker

Heat and Mass Transfer Modelling During Drying

Om Heat and Mass Transfer Modelling During Drying

In food drying, simultaneous heat and mass transfer phenomena take place, and in order to design energy efficient dryers and higher quality dried foods, effective modelling is critical.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781032052434
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 200
  • Utgitt:
  • 4. oktober 2024
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 408 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. januar 2025

Beskrivelse av Heat and Mass Transfer Modelling During Drying

In food drying, simultaneous heat and mass transfer phenomena take place, and in order to design energy efficient dryers and higher quality dried foods, effective modelling is critical.

Brukervurderinger av Heat and Mass Transfer Modelling During Drying



Finn lignende bøker
Boken Heat and Mass Transfer Modelling During Drying finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.