Norges billigste bøker

Hjemmelaget kinesisk

- autentiske retter steg for steg

Om Hjemmelaget kinesisk

Hjemmelaget kinesisk er en fristende, spennende og inspirerende kokebok som vil ta matlagingen din til et nytt nivå! Her får du oppskriften på autentiske kinesiske retter steg for steg. Da kinesiske Michelle Zhao flyttet til Bergen, ble lengselen etter maten hjemmefra stor. I 2018 startet hun derfor bloggen No Sweet Sour hvor hun delte oppskrifter fra oppveksten. Målet var å spre de fantastiske mattradisjonene fra hjemlandet, og vise nordmenn at kinesisk mat er sa mye mer enn bare sursøt saus. Siden har hun holdt en rekke matlagingskurs og delt oppskrifter i flere matmedier. Og i 2022 åpnet hun den kritikerroste restauranten Banzha i Bergen. Boken inneholder 70 oppskrifter på alt fra hjemmelagde smaksforsterkere til raske retter, kinesiske klassikere, gatemat, spesialiteter fra hjemprovinsen - og ikke minst favorittene fra Banzha. Du får også en grundig innføring i hvilke sauser og krydder du bør ha i hus før du setter i gang. Lag skikkelig gode wontons eller en rask stekt ris, prøv auberginesalat, eller bryn deg på festretten Løvehode. Dette er boken for deg som vil lære å lage knallgod kinesisk mat hjemme, akkurat slik de lager den i Kina.

Vis mer
  • Språk:
  • Norsk bokmål
  • ISBN:
  • 9788202766290
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 207
  • Utgitt:
  • 1 januar 2024
  • Utgave:
  • 1
  • Dimensjoner:
  • 201x257x21 mm.
  • Vekt:
  • 730 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 virkedager
Forventet levering: 10 mai 2024

Beskrivelse av Hjemmelaget kinesisk

Hjemmelaget kinesisk er en fristende, spennende og inspirerende kokebok som vil ta matlagingen din til et nytt nivå! Her får du oppskriften på autentiske kinesiske retter steg for steg.

Da kinesiske Michelle Zhao flyttet til Bergen, ble lengselen etter maten hjemmefra stor. I 2018 startet hun derfor bloggen No Sweet Sour hvor hun delte oppskrifter fra oppveksten. Målet var å spre de fantastiske mattradisjonene fra hjemlandet, og vise nordmenn at kinesisk mat er sa mye mer enn bare sursøt saus. Siden har hun holdt en rekke matlagingskurs og delt oppskrifter i flere matmedier. Og i 2022 åpnet hun den kritikerroste restauranten Banzha i Bergen.

Boken inneholder 70 oppskrifter på alt fra hjemmelagde smaksforsterkere til raske retter, kinesiske klassikere, gatemat, spesialiteter fra hjemprovinsen - og ikke minst favorittene fra Banzha. Du får også en grundig innføring i hvilke sauser og krydder du bør ha i hus før du setter i gang.

Lag skikkelig gode wontons eller en rask stekt ris, prøv auberginesalat, eller bryn deg på festretten Løvehode. Dette er boken for deg som vil lære å lage knallgod kinesisk mat hjemme, akkurat slik de lager den i Kina.

Brukervurderinger av Hjemmelaget kinesisk



Finn lignende bøker
Boken Hjemmelaget kinesisk finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.