Utvidet returrett til 31. januar 2025

Hungarian Specialties Cookery Book

Om Hungarian Specialties Cookery Book

This early twentieth-century volume by Sacellary and Fodor aimed to acquaint American cooks of the day with Hungarian dishes that could be prepared at home.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781429012119
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 112
  • Utgitt:
  • 21. juli 2008
  • Dimensjoner:
  • 152x6x229 mm.
  • Vekt:
  • 175 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Hungarian Specialties Cookery Book

This early twentieth-century volume by Sacellary and Fodor aimed to acquaint American cooks of the day with Hungarian dishes that could be prepared at home.

Brukervurderinger av Hungarian Specialties Cookery Book



Finn lignende bøker
Boken Hungarian Specialties Cookery Book finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.