Utvidet returrett til 31. januar 2025

Impact of Food Processing on Anthocyanins

Om Impact of Food Processing on Anthocyanins

This thesis studies the impact of food processing on the stability and antioxidant capacity of anthocyanins in aqueous and real food systems.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789811026119
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 129
  • Utgitt:
  • 2. desember 2016
  • Utgave:
  • 12017
  • Dimensjoner:
  • 155x235x11 mm.
  • Vekt:
  • 3613 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Impact of Food Processing on Anthocyanins

This thesis studies the impact of food processing on the stability and antioxidant capacity of anthocyanins in aqueous and real food systems.

Brukervurderinger av Impact of Food Processing on Anthocyanins



Finn lignende bøker
Boken Impact of Food Processing on Anthocyanins finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.