Utvidet returrett til 31. januar 2025

Introduction to Food Process Engineering

Om Introduction to Food Process Engineering

This is a new book on food process engineering which treats the principles of processing in a scientifically rigorous yet concise manner, and which can be used as a lead in to more specialized texts for higher study.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781489978820
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 510
  • Utgitt:
  • 23. august 2016
  • Utgave:
  • 22011
  • Dimensjoner:
  • 178x254x0 mm.
  • Vekt:
  • 994 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Introduction to Food Process Engineering

This is a new book on food process engineering which treats the principles of processing in a scientifically rigorous yet concise manner, and which can be used as a lead in to more specialized texts for higher study.

Brukervurderinger av Introduction to Food Process Engineering



Finn lignende bøker
Boken Introduction to Food Process Engineering finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.