Norges billigste bøker

Investigations in the Manufacture and Curing of Cheese. VII.--Directions for Making the Camembert Type of Cheese

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781021932488
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 42
  • Utgitt:
  • 18. juli 2023
  • Dimensjoner:
  • 156x2x234 mm.
  • Vekt:
  • 73 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 28. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Brukervurderinger av Investigations in the Manufacture and Curing of Cheese. VII.--Directions for Making the Camembert Type of Cheese



Finn lignende bøker
Boken Investigations in the Manufacture and Curing of Cheese. VII.--Directions for Making the Camembert Type of Cheese finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.