Utvidet returrett til 31. januar 2025

Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera

Om Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera

This volume is the indispensable and trusty friend of gelato makers that helps them to create and make gelato of excellence. The technique explained is a schematic and simple manner takes into account both the products and the places where gelato makers may be working. The 130 recipes are a panorama of top quality artisanal gelato.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781291644111
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 216
  • Utgitt:
  • 25. november 2013
  • Dimensjoner:
  • 235x155x11 mm.
  • Vekt:
  • 328 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera

This volume is the indispensable and trusty friend of gelato makers that helps them to create and make gelato of excellence.
The technique explained is a schematic and simple manner takes into account both the products and the places where gelato makers may be working.
The 130 recipes are a panorama of top quality artisanal gelato.

Brukervurderinger av Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera



Finn lignende bøker
Boken Italian Artisanal Gelato According to Donata Panciera finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.