Norges billigste bøker

Jegertvillingenes kokebok

- fugl, fisk, småvilt og storvilt

Om Jegertvillingenes kokebok

Bli med de jaktfrelste tvillingene på jakt sammen med den like jaktentusiastiske superkokken, som disker opp den ene fisk- eller viltretten etter den andre. Her er oppskrifter på alt fra lettsaltede elgknoker med løk- og timiansaus, reinsdyrhjerte med hasselnøtt- og rognebærdressing, rypebrystsliders med blåskimmelkrem, grillet rådyrlår med lun høstsalat, pepperstekt villand, cæsarsalat med jerpe, pannestekt duebryst, bakte laksepuffer, müslipanert ørret og gravet villkveite med soppsoya, til søte desserter som sjokoladekake med soppkrokan og rømme og bålpannekake med multer. I tillegg er det grunnoppskrifter, som f.eks. på rognebærgelé, rosmarineddik og viltkrydder. Et eget avsnitt om flåing, ribbing, partering og filetering er også med. Betydningen og viktigheten av det kortreiste, økologiske og at alt skal være bærekraftig er viktig. Her får du et vell av ideer til hvordan du kan tilberede deilige matretter av det du har fisket, høstet og jaktet. Vel bekomme!

Vis mer
  • Språk:
  • Norsk
  • ISBN:
  • 9788248922148
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 183
  • Utgitt:
  • 1 januar 2018
  • Utgave:
  • 1
  • Dimensjoner:
  • 216x266x24 mm.
  • Vekt:
  • 991 g.
  På lager
Leveringstid: 1-3 virkedager
Forventet levering: 30 April 2024

Beskrivelse av Jegertvillingenes kokebok

Bli med de jaktfrelste tvillingene på jakt sammen med den like jaktentusiastiske superkokken, som disker opp den ene fisk- eller viltretten etter den andre.

Her er oppskrifter på alt fra lettsaltede elgknoker med løk- og timiansaus, reinsdyrhjerte med hasselnøtt- og rognebærdressing, rypebrystsliders med blåskimmelkrem, grillet rådyrlår med lun høstsalat, pepperstekt villand, cæsarsalat med jerpe, pannestekt duebryst, bakte laksepuffer, müslipanert ørret og gravet villkveite med soppsoya, til søte desserter som sjokoladekake med soppkrokan og rømme og bålpannekake med multer. I tillegg er det grunnoppskrifter, som f.eks. på rognebærgelé, rosmarineddik og viltkrydder. Et eget avsnitt om flåing, ribbing, partering og filetering er også med. Betydningen og viktigheten av det kortreiste, økologiske og at alt skal være bærekraftig er viktig. Her får du et vell av ideer til hvordan du kan tilberede deilige matretter av det du har fisket, høstet og jaktet. Vel bekomme!

Brukervurderinger av Jegertvillingenes kokebok



Finn lignende bøker
Boken Jegertvillingenes kokebok finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.